Wat is "Een Dag Mennagen" eigenlijk:

 • een training?;
 • een dagje uit?;
 • werken aan persoonlijke effectiviteit?
  Slechts één antwoord is juist: Ja!


  Het doel van "Een Dag Mennagen" is, even uit de dagelijkse hectiek te stappen en, ontdaan van druk en ruis, te kijken naar:

  "Waar sta ik?"

  "Hoe kan ik dingen verbeteren, als ik (te) weinig tijd heb om te zien wat er wel en niet goed gaat?"


  Een dag niet "productief" zijn lijkt tijdsverspilling. De agenda staat immers vol met afspraken, iedereen vraagt tijd en aandacht, er liggen stapels werk en daarnaast zijn er ook nog allerlei ideeën en plannen die uitgewerkt moeten worden.

  "Een Dag Mennagen" geeft u de mogelijkheid om én een dag te genieten van de natuur én vaste(re) grond onder de voeten te krijgen. Een deel van de dag wordt besteed aan het maken van een rit met wedstrijdpaard(en) en marathonwagen(s) door een van de mooiste natuurgebieden van Nederland. Daarbij kunt u, uiteraard onder deskundige begeleiding, de rol van aspirant-menner vervullen.

  Er kan worden gekozen voor een relatief rustige tocht door bos en heide, of een rit met meer "spanning". Is een paard te groot en te massaal, dan kan ook worden gekozen voor pony's. Beide is natuurlijk ook mogelijk.
  Zowel voor, tijdens als na het rijden zijn we intensief met elkaar bezig. De dagindeling bepaalt u geheel zelf.  De meest gestelde vraag:
  "Ik heb helemaal geen ervaring met paarden, is dit wel iets voor mij?"

  Zeker, u hoeft een paard niet van een ezel te kunnen onderscheiden om aan deze dag deel te kunnen nemen.

  De locatie:
  Voor "Een Dag Mennagen" kiezen wij als locatie voor "De Oscar Hoeve". Een prachtige locatie, gelegen tussen Lunteren en Ede en grenzend aan de bossen en heide van de Hoge Veluwe, een van de allermooiste natuurgebieden van Nederland.

  Onze keuze voor "De Oscar Hoeve" is een hele bewuste: vanaf deze locatie kunnen we een tocht maken over de heide, waarbij we op zoek gaan naar de schaapskudde en de in het wild lopende paarden. Ook kunnen we geluk hebban dat we wild spotten. Dit kan gecombineerd worden met een intensiever traject door de bossen en langs de zandverstuiving.
  Ook kunnen we naar het "Zandgat" rijden, waar officiële wedstrijdhindernissen staan opgebouwd.
  Mocht u echter voorkeur hebben voor een andere locatie, dan kunnen wij "Een Dag Mennagen" ook op een andere locatie voor u verzorgen.

  Klik op de kaart voor een groter exemplaar.